Image

Meghívó a 2023. évi Tavaszi Konferenciánkra

Tulip, floral background. Vector illustration.Szövetségünk 2023. április 14-15. között Egerben a Hotel Eger Park Szállóban rendezi meg hagyományos tavaszi vámkonferenciáját, a programon való személyes és online részvétel együttes biztosítása mellett.  Konferenciánkon a vám, adó és környezetgazdálkodási szakmai munkát érintő legaktuálisabb témákról adunk tájékoztatást.

 Jelentkezési határidő: 2023. április 7-ig

Adópolitikai aktualitások Vámunió reformjaEllenőrzési irányok 2023Kiterjesztett gyártói felelősség Vámszakmai aktualitások 2023ESG- Vállalati fenntarthatóságVáminformatikai fejlesztésekUniós körképKarbonvámADÓMŰHELYTERMÉKDÍJ MŰHELYVÁMMŰHELY

A rendezvény előadói a PM, a NAV, a EM, a Brüsszeli Állandó Képviselet és az MVSZ munkatársai, felkéréseik folyamatban vannak.
Kérjük, hogy a vám, adóügyi és termékdíj témakörökkel kapcsolatos szakmai kérdéseikkel előzetesen segítsék előadóink felkészülését. Az írásbeli kérdéseket 2023. április 7-ig várjuk az info@vamszovetseg.hu e-mail címre vagy a jelentkezéssel együtt az elektronikus adatlapon is megadható.

Figyelem! A szállodában tulajdonosváltás történt, amely miatt szigorúbban kell figyelnünk a szobaigénylések határidejére. Mi a szoba- és ellátásigényeket csak a jelentkezési határidőig tudjuk kezelni, aki e jelentkezési határidővel megcsúszik, vagy online részvétellel tud még jelentkezni, vagy magának kell intézze a szobafoglalást.

Személyes és online részvétel. A konferencia kétnapos programja 16 programelemből áll, regisztrálni az egyes napokra lehet. Az egyes napok programelemeit online módon is lehet követni a regisztráció visszaigazolásával megadott belépési adatokkal a TEAMS alkalmazással, felvételt is készítünk a beszélgetések utólagos megtekintéséhez, amelyet kizárólag a regisztrált résztvevők érhetnek el.

A rendezvény NEM kreditpontos. A kreditpontok gyűjtését a jövőben az MVSZ Képzési Központ online és kontakt továbbképzési programja valósítja meg, amelyről részletesebb információkat ezen a linken érnek majd el: www.vamkepzes.eu ; www.mvsz.eu Ugyanakkor az MVSZ tagjai számára (akik még dec. 31-én is tagok) minden évben egy alkalommal adható 2 kreditpontra szóló igazolás a nem kreditminősített egész napos szakmai rendezvényen való részvételre is. Ezt az igazolást a Titkárság 2024. január elején adja ki, de az idei kreditgyűjtésbe beszámítható!

A szakmai programot az MVSZ Képzési Kft. bonyolítja le. Érdeklődni emailen az info@vamszovetseg.hu email címen, vagy 

  • Gubrán Georgina Lina titkárságvezetőnél +36-70-967-8900,
  • Görög Mária oktatási asszisztensnél a +36-70-967-8860, lehet.

A programtervet innen töltheti le. A változtatás jogát fenntartjuk!

eger arak 2023 tavasz

A megemelkedett szállodai költségek ellensúlyozására az MVSZ elnöksége -10% Earl Bird kedvezmény biztosításáról döntött a legkésőbb 2023. március 28-án beérkező személyes jelenlétre szóló jelentkezésekre.
A táblázatban feltüntetett részvételi díj magában foglalja a konferencia szakmai előadásain való részvétel díját, az első napi Welcome drinket, a szünetekben felszolgált büfét, a konferencia anyagát elektronikus formában, az online résztvevők esetén pedig technikai költségátalányt is, valamint a
➢ *-gal jelzett kétnapos részvételnél a szállást 1 éjszakára reggelivel (IFA-val együtt, de áfa nélkül), az április 14-i ebédet, díszvacsorát és az április 15-i ebédet.
➢ **-gal jelzett egy napos részvétel esetén szállás nélkül a választott napon az ebédet és a vacsorát.
Minden további éjszaka 1 ágyas szobában 27.500.- Ft/fő, 2 ágyas szobában 23.000.- Ft/fő áron foglalható, plusz étkezés 10.500 Ft/fő áron kérhető

egyénileg

Park Hotel Eger 3300 Eger, Szálloda u. 1-3. GPS: N47.897118 E20.376162  Általános információ: +36 36/522 200 - +36 36/522 222

A konferenciát az MVSZ Képzési Központ bonyolítja le! A helyszínen bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.

Felhívjuk a résztvevők szíves figyelmét, hogy rendezvényünk nyilvános, a konferencia teljes időtartalma alatt az azon résztvevőkről hivatalos fotók és/vagy videó felvételek készülhetnek, amelyhez jelentkezés megküldésével a résztvevők hozzájárulást adnak.