ügyfélszolgálat működési szabályzat

A MVSZ Képzési Kft. (a továbbiakban: Társaság) a felnőttképzési tevékenységéhez kapcsolódó ügyfélszolgálati feladataival összefüggésben az alábbi szabályokat határozza meg.

1. Személyes ügyintézés – személyes ügyfélszolgálat keretében

A szolgáltatásokkal kapcsolatos információ- és tájékoztatáskérés, iratleadás személyesen is elérhető a Társaság székhelyén működő ügyfélszolgálaton a budapesti és vidéki helyszíni képzésekkel, tanfolyamokkal, rendezvényekkel összefüggésben, a 1131 Budapest, Rokolya utca 25. szám alatti irodában.

A személyes ügyintézésre

  • hétfőn és szerdán 9:00-tól 14:30-ig,
  • kedden és csütörtökön 13.00-17.00 óráig van lehetőség.
  • Pénteken az ügyfélszolgálat szünetel.

A telefonon vagy e-mailen rendes nyitvatartási időn kívüli időponban is lehet egyeztetni.

2. Telefonon

A Társaság szolgáltatásairól telefonon is kérhető felvilágosítás hétfőtől péntekig 8.00-16.30 között az alábbi személyektől és elérhetőségeken:

  • Képzési stratégia, felnőttképzési kérdések: Tolnainé dr. Tóth Veronika

                Mobil: 06/70/399-96-64

  • Pénzügyi, számlázási kérdések: Gubrán Georgina Lina

                Mobil: +36/70/9678900

  • Kurzusok technikai információi: Gubrán Eszter

                Mobil: +36/70/6770197

3. Ügyintézés elektronikus úton

A Társaság szolgáltatásaival kapcsolatosan e-mailben is küldhető megkeresés a Társaság központi email elérhetőségére: kepzes@mvsz.eu, valamint az adott kérdésben illetékes kolléga közvetlen e-mail címére is. Az emailben érkezett megkeresésre a kollégánk haladéktalanul, de legkésőbb 3 munkanapon belül válaszol.

Internetes felületen keresztül, a Társaság szolgáltatásai a http://vamkepzes.eu portálon érhetőek el. A honlap a nap 24 órájában áll az érdeklődők rendelkezésére, a karbantartás miatti esetleges leállását kivéve.

Az érdeklődők szolgáltatásainkról minden információt – naprakészen – megtalálhatnak a honlapon.

A szolgáltatások jellegétől függően itt szerepelnek képzések, továbbképzések, rendezvények, azok időpontjai, tervezett indulás időpontjai, helyszínei, díjai és a jelentkezés módja, valamint hírek és egyéb szakmai információk. A honlapon keresztül online jelentkezésre is van lehetőség.

4. Hallgatói Információs Portál

A képzésben résztvevők felnőttképzési tevékenységének támogatására ún. Hallgatói Információs Portált (e-learning keretrendszert) is működtet a Társaság, amely a képzésben résztvevők regisztrációját követően a http://vamszemle.hu honlapon keresztül érhető el. A hallgatói portálon a regisztrált, képzésben résztvevő hasznos információkhoz juthat. A portálra kerülnek feltöltésre a képzésben résztvevő érintett képzéssel kapcsolatos vizsgajelentkezései, eredményei, valamint a tanfolyami segédanyagok is.